naar inhoud

Dreef

In de kijker

foto: Heraanleg Dreef start 11 september

Heraanleg Dreef start 11 september

Meteen na de zomervakantie beginnen de werken voor de heraanleg van de Dreef. De werkzaamheden zullen vermoedelijk, afhankelijk van het weer, zo’n zev...

Lees meer

Op 11 september 2017 beginnen we met de heraanleg en verfraaiing van de Dreef zodat we tegen de lente van 2018 kunnen genieten van een gezellige, verkeersveilige en groene, nieuwe Dreef.

Afvalophaling

De ophaling van huisvuil, GFT+ en PMD blijft ongewijzigd. Je plaatst de zak/container op het einde van de oprit aan de straat. De aannemer zorgt ervoor dat je containers voor de werfzone worden geplaatst en na de ophaling weer terug aan je woning worden geplaatst.

Voor de ophaling van papier en karton is er wel een wijziging. Gelieve papier en karton op vrijdagochtend i.p.v. op zaterdag aan de straatkant te plaatsen. De aannemer verzamelt op vrijdag het papier en karton en plaatst dit in de Kuiperstraat of Essendonk zodat dit op zaterdag door de vereniging kan worden opgehaald.

Bereikbaarheid

Omvangrijke werken als dit brengen onvermijdelijk hinder met zich mee. De aannemer belooft die hinder zoveel mogelijk te beperken. Voor de bewoners van de Dreef zijn, afhankelijk van het stadium van de werken, duidelijke omleidingen voorzien via Essendonk, de Kuiperstraat en de Nieuwstraat. Het doorgaand verkeer kan gebruik maken van de Spijker-Ringweg en de Nollekensstraat.