naar inhoud

Mosa Trio - energiek pianotrio

Mosa Trio is een veelbelovend jong pianotrio met leden uit Nederland en België. Het gezelschap dankt haar naam aan de Latijnse naam voor de stad Maastricht, Mosa Trajectum. De muzikanten steken ongelooflijk veel energie in het doorgronden van hun repertoire. Dat heeft als gevolg dat hun vertolkingen een grote expressie, veel innerlijke diepgang en een homogene interpretatie bevatten. Het ...

Wanneer

  • 22 april ’17 (za)
    van 20.00 u tot 20.00 u

Info

Mosa Trio is een veelbelovend jong pianotrio met leden uit Nederland en België. Het gezelschap dankt haar naam aan de Latijnse naam voor de stad Maastricht, Mosa Trajectum.

De muzikanten steken ongelooflijk veel energie in het doorgronden van hun repertoire. Dat heeft als gevolg dat hun vertolkingen een grote expressie, veel innerlijke diepgang en een homogene interpretatie bevatten.

Het repertoire reikt van vroeg klassiek tot hedendaags klassiek. Bovendien tonen de leden een grote interesse in de uitvoeringspraktijken van deze stijlperiodes. Hierdoor blinkt het trio naast technisch meesterschap uit in de veelzijdigheid van zijn vertolkingen.

Alexandra Van Beveren, viool
Paul Stavridis, cello
Bram de Vree, piano

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Muzarto
adres
Kerkstraat 3
2910 Essen

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: € 12; Aan de kassa: € 15)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten