naar inhoud

De Grote Enquête

In de kijker

foto: Vul de Grote Essense Enquête in

Vul de Grote Essense Enquête in

Het gemeentebestuur wil zicht krijgen op de wensen en verwachtingen van de Essenaren. Jij kan het gemeentelijk beleid bijstellen door onze enquête in ...

Lees meer

Welke beleidszaken verdienen de komende jaren bijzondere aandacht in onze gemeente? Welke projecten zou je graag gerealiseerd zien? Kortom, hoe moet Essen er in pakweg 2030 uitzien? Dat zoeken we uit in ‘De Grote Essense Enquête’.

3.750 willekeurige inwoners krijgen een papieren vragenlijst thuisgestuurd. Ontving je geen omslag? Geen nood: élke Essenaar krijgt tot 24 september de kans om de enquête online in te vullen. We vragen slechts een half uurtje van jou tijd. Het woord is aan jou: zeg het maar, Essenaar! 

KLIK HIER OM DE ENQUÊTE IN TE VULLEN

Jouw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. We vragen om de enquête in één keer in te vullen, dus zonder onderbrekingen. Je kan de bevraging invullen tot en met zondag 24 september. De resultaten worden verwerkt in oktober en bekendgemaakt aan de Essenaren in november. 

Mocht je technische vragen hebben over deze enquête of hulp willen bij het invullen, stuur dan een mail naar gemeente.essen@profacts.be of neem telefonisch contact op via 09 244 06 74.